El govern d’Alzira disposat de nou a tindre sintonia amb la Barraca d’Aigües Vives

L’Entitat Local Menor de la Barraca d’Aigües Vives té una sèrie de competències atribuïdes que, per tant, li correspon dur avant; d’altres depenen directament de l’Ajuntament d’Alzira. A fi de concretar les mesures d’acció, per a una bona coordinació entre els dos ajuntaments, s’han reunit l’alcaldessa de la Barraca, Verònica Almunia, i el regidor d’Urbanisme i Serveis Públics, Fernando Pascual.

Reunió amb l'alcaldessa de La BarracaHa sigut un encontre distés en què s’ha arribat a un enteniment per anar junts en la mateixa direcció i s’ha aplegat a l’acord de treballar les dos administracions conjuntament.
S’enceta així una nova etapa que deixa arrere l’evident falta de sintonia entre els dos anterior mandataris d’Alzira i de la Barraca, la qual cosa no ha beneficat en res l’Entitat Local Menor.

Almunia ha arreplegat de Pascual l’acord de col•laboració entre els dos ajuntaments. D’esta manera, es podran donar passos avant que repercutiran en el benestar dels veïns de la Barraca d’Aigües Vives. Per a aconseguir-ho, de la mateixa forma que en Alzira, els residents de l’Entitat Local Menor tindran l’última paraula en les decisions determinants per al futur de la localitat.

S’inicia un nou temps de governs progressistes a Alzira i a la Barraca, convençuts que per a avançar hi ha moltes coses a millorar, i junts ho faran possible.

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari