El Tasta la Plaça consolida el seu èxit al Mercat Municipal de Sueca

img_1585Sueca, 19/09/2016.El Mercat Central de Sueca, conegut popularment a la capital de la Ribera Baixa com La Plaça, va tornar a congregar este cap de setmana a milers de persones que s’acostaren per degustar un sortit variadíssim de tapes elaborades amb els productes típics de la localitat que es poden adquirir als seus establiments.

L’Associació de Venedors de la Plaça ha estat un any més l’encarregada d’organitzar este esdeveniment, que ha complit enguany la seua novena edició i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca. El president del col·lectiu, Salvador Celda, ha volgut agrair a tot el públic visitant la bona resposta de la iniciativa al llarg dels nou anys que ve celebrant-se i que ha aconseguit un notori augment de vendes de degustacions edició rere edició. Celda ha afegit “esta és una iniciativa plenament consolidada a Sueca que ens dóna l’oportunitat d’arribar als ciutadans i presentar-los l’alta qualitat dels nostres productes. L’any que ve prepararem una edició ben especial pel seu 10é aniversari”.

Per la seua banda, Pau Roselló, el regidor de Mercats i Comerç, s’ha  mostrat també molt satisfet del repetit èxit d’esta iniciativa. “El nostre mercat combina de manera única tradició, qualitat i proximitat. Un dels objectius principals d’este esdeveniment és precisament este, transmetre este missatge als nostres veïns i visitants i fomentar la cultura de mercat a casa nostra” ha assenyalat Roselló.

Els visitants van poder tastar una infinitat de productes, des d’arrossos, carns i embotits, a  la fruïta i verdura del terreny o els dolços més típics de la nostra gastronomia local, entre d’altres.  Els comerços i establiments participants en esta edició han sigut: Carnisseria Celda, Fruïtes Miralles, Carnisseria Fina, Carnisseria Amadeo Serra, Torrons Bernabeu, Bar El Raconet, Bar La Plaça, Verduleria Katy, Forn del Crist, Forn La Masia i Pa & café.

Una representació nombrosa de la Corporació Municipal de l’Ajuntament de Sueca va acudir a la cita en mostra del seu suport al comerç local de la Plaça. L’esdeveniment també va comptar amb la presència de la diputada provincial de Turisme a la Diputació de València i també regidora a l’Ajuntament de Sueca, Pilar Moncho.

II Nit de Compres a Sueca

 I este mateix cap de setmana, el passat divendres, Sueca va acollir la segona edició de la Nit de Compres, una iniciativa de l’Associació de Serveis i Comerços Arrima’t que compta també amb la col·laboració del consistori.

Els comerços de Sueca han volgut aprofitar la massiva afluència de públic en els dies de MIM per obrir les seues portes en un horari no habitual. Segons que ha assenyalat el president del col·lectiu, Tony Landete, la iniciativa busca que els comerços puguen acostar els seus productes a nous clients i aconseguir així també acostar els seus productes al públic que per circumstàncies no pot visitar-los en l’horari comercial. A més a més, molts d’ells han oferit importants descomptes fins el 70 % i liquidacions i han programat una infinitat d’activitats com tallers, photocalls i degustacions per atraure tota mena de visitants.

Fins i tot, alguns dels establiments s’han sumat a la Mostra Internacional de Mim de Sueca vestint els seus aparadors amb motius al·lusius al festival.

En esta edició han participat els següents establiments: Monmama, Menuda Roba Mayoral, Druni, Més Guapa, Natura Aromes, Babysel, Salasons i Xarcu, Identité i Papereria Sueca.

Deixa el teu comentari