Els fallers de Turís s’uneixen en el sopar de gala

IMG_002514- 03 – 2016.La Societat Musical Turisense rep la Insígnia d’Or. Com si d’una sola comissió es tractara els fallers turisans van compartir taula per a celebrar el sopar de gala, una vetlada en la qual es reconeix públicament la labor de persones i entitats en pro de la festa.

Els homenatges van començar per les màximes representants del món faller que ha tingut el municipi com són Vanessa Caballero Gil (2011), Mª Trini Valle Algarra (2008), Mª José Hernández d’Alba Mir (2009), Gemma Llopis Grau (2010) i Inma Igual Guaita (2011).

L’Alcalde i President Nat de Junta Local, Eugenio Fortaña, acompanyat per la Regidora de Cultura i Presidenta Executiva, Isabel Guaita, va ser l’encarregat d’imposar els màxims guardons que enguany concedeix la Junta Central Fallera.

Així, es va imposar el Bunyol d’Or amb Fulles de Llorer i Brillants a José Manuel Palmero López i Jose García Guaita, de Plaça del Mercat; i Antonio Salvador Zanón, Ramón Cases Guillamón i Mª José Igual Guaita, de Els Barris.

Luís Sanfélix Tarín, autor del cartell anunciador de les falles 2016 també va rebre l’aplaudiment de tots els assistents mentre que enguany, el màxim guardó que otorga Junta Local Fallera de Turís va ser per a la Societat Musical Turisense.

El seu president, Bernardo Quiles Hernándiz, va ser l’encarregat d’arreplegar el pergamí commemoratiu just l’any en el qual aquesta important entitat local compleix 110 anys. Sens dubte un reconeixement més que merescut.

 

Deixa el teu comentari