Els pressuposts participatius de l’ Alcúdia en la fase final

Els veïnat de l’Alcúdia podrà votar fins al pròxim 17 de novembre

L’Ajuntament destinarà el 50% de les inversions – uns 270.000 euros – a les propostes votades pel veïnat de l’Alcúdia

A través del procés de participació ciutadana “L’Alcúdia decideix”, que l’Ajuntament de l’Alcúdia ha posat en marxa per tercer any consecutiu, es pretén conèixer quines són les prioritats de la ciutadania i tindre en compte les seues propostes per a l’elaboració del 50% de les inversions que es realitzen el pròxim any 2017.

En la primera fase del procés es presentaren un total de 81 propostes diferents des de les associacions o persones que volgueren participar. El Consell d’Entitats Ciutadanes va seleccionar un total de 13 entre les que es consideraren viables, que són les que finalment han passat a votació.

Per a Paco Sanz, regidor de Participació Ciutadana, “els pressuposts participatius són una aposta ferma de l’equip de govern i aquest tercer any suposaria la seua consolidació. Aquest procés de presa de decisions entre tots i totes, respecte a les inversions del nostre poble, ens apropa a un model participatiu que la societat està demandant.”

Fins al divendres 17 de novembre les persones que desitgen participar poden fer-lo, per internet, a través de la pàgina web de l’Ajuntament o presencialment a les oficines municipals pel matí i a la Casa de la Cultura per la vesprada.

Cal recordar que l’any passat participaren prop de 800 persones en aquest procés i foren 12 les més votades pel veïnat del nostre poble, que es troben algunes executades i altres en fase de redacció de projectes.

Deixa el teu comentari