Els veïns d’Almussafes comparteixen escenari amb “El pont flotant” en l’obra “El fill que vull tindre”

La companyia valenciana ja ha seleccionat als 22 actors aficionats que participaran el pròxim dissabte 25 de març en la representació

Les entrades per a gaudir de l’espectacle, que començarà a les 20 h., ja estan a la venda en el Centre Cultural i en www.reservaentradas.com

Almussafes, a 17 de març de 2017. El pròxim dissabte 25 de març, la sala d’actes del Centre Cultural acollirà la representació de l’obra teatral “El fill que vull tindre”, de la companyia valenciana “El pont flotant”, en la qual 22 veïns d’Almussafes participaran com a actors. Els responsables del projecte van realitzar un càsting al febrer per a seleccionar el repartiment, del que va eixir la llista definitiva d’intèrprets. Aquests dies han estat preparant els seus personatges en el taller de sis sessions que havien de completar com a condició necessària per a participar en la funció, que començarà a les 20 h. i les entrades de la qual ja estan a la venda en el Centre Cultural i en www.reservaentradas.com.

Encara que la programació d’obres de teatre és una constant en el saló d’actes del Centre Cultural d’Almussafes, la proposta que s’oferirà en les taules d’aquesta infraestructura de la localitat el pròxim dissabte 25 de març a les 20 h. és diferent. La companyia valenciana “El pont flotant”, en un clar exemple de la seua innovació i experimentació habituals, incorpora a la representació d’“El fill que vull tindre”, el seu últim espectacle, la participació dels veïns. Un total de 22 actors aficionats de la localitat intervindran en la funció després d’haver sigut triats pel director de l’obra en el procés de selecció que es va dur a terme el passat dijous 16 de febrer.

Com a requisit per a formar part d’aquesta experiència artística, els interessats havien de comprometre’s necessàriament a realitzar un curs formatiu de sis sessions de durada per a conèixer la història i aprendre a interpretar els personatges assignats. El taller, que va començar el dia 6 i conclourà el pròxim dijous 23 de març, està servint per a impartir les nocions bàsiques de l’ofici a les persones que completaran el repartiment, convertint-se d’aquesta forma en actors per un dia.

Finalment, de la franja d’edat d’entre 9 i 12 anys s’ha seleccionat a Roser Sanz, Elia Romero, Yago de Ghellinck, Yeray Micó, Carles Iborra, Lucia Gil, Ismael Grau, Adelaisha Grau i Oscar Pastor. Per la seua banda, els almussafenys d’entre 50 i 70 anys que estaran en l’obra són Elena Alepuz, Lupe Ros, Amparo González, Neus Quintairos, Dolors Asins, Ramón Moncholí, Maria Auxiliadora Navarro, Miguel Iborra, Tica Nadal, Consuelo Ponce, Paco Gómez, María José Ramón i Loren Morales.

Tots ells s’uniran als actors Àlex Cantó, Jesús Muñoz i Pau Pons, els qui a més han creat “El fill que vull tindre” i la dirigeixen al costat de Joan Collado. L’equip es completa amb Marc Gonzalo, responsable del disseny d’il·luminació, José Ignacio de Juan, encarregat de la fotografia i el vídeo, Fermín Jiménez, assessor artístic, Daniel Abreu, assessor de moviment i Pedro Aznar, que ha compost la música del projecte.

L’espectacle “El fill que vull tindre”, estrenat en 2016, planteja una reflexió “sobre l’educació i el paper dels pares, els avis, els mestres i dels fills en el procés d’aprenentatge, de la seua importància i del valor, la dificultat i l’esforç que requereix educar”, expliquen. L’humor, la tendresa, la ironia i l’autocrítica constitueixen els elements perfectes per a parlar dels vincles emocionals amb els fills i amb els pares i per a analitzar la manera en la qual “projectem en els altres les nostres pors, les nostres manques o les nostres expectatives”.

Les entrades per a assistir a la representació ja poden adquirir-se en el Centre Cultural de la localitat, en el seu habitual horari d’obertura, i les 24h del dia en la pàgina web www.reservaentradas.com.

Deixa el teu comentari