Esportiu Agility Almussafes aconsegueix podis en tots els graus i categories en Dolores

Almussafes, a 17 d’agost de 2016. El divendres 5 i el dissabte 6 d’agost, els membres d’Esportiu Agility Almussafes van tornar a demostrar el seu gran nivell. Els participants de la localitat van aconseguir podis en tots els graus i categories en la prova puntuable per al Campionat d’Espanya 2017 que es va celebrar en el municipi alacantí de Dolores.

esportiu agility almussafes agost 1El cap de setmana del 5 i el 6 d’agost, el municipi de Dolores, a Alacant, va acollir en el seu camp de futbol “La Alameda” una nova prova puntuable per al Campionat d’Espanya de la Reial Societat Canina Espanyola en la qual, una vegada més, els socis d’Esportiu Agility Almussafes van tornar a destacar entre els participants. Els almussafenys van ser els clars vencedors tant de la jornada del divendres com de la del dissabte, ja que van aconseguir podis en tots els graus i categories disputats.

Tal com expliquen des de l’associació, “malgrat el sol d’agost la calor no va ser molt abrasadora, la qual cosa va permetre que els gossos i les seues guies pogueren gaudir dels recorreguts, que aquesta vegada van ser dissenyats pel jutge Juan García”.

El divendres 5, Laura Morón i la seua gossa Nala van ser les campiones de grau 2, categoria standard, en quedar en primera posició. Idèntic lloc van aconseguir Alejandro Aguado i el seu ca Jack. El dissabte també va ser un dia productiu per als representants d’Almussafes, ja que es van portar podis en totes les categories i graus, quedant en tots ells en el més alt del calaix. Feli Vañó i Rocky van aconseguir l’or en grau 1, categoria mini-midi; Alejandro Aguado va fer doblet, en quedar primer amb Loly en grau 2, categoria mini-midi i en aquesta mateixa posició amb Jack, en grau 3, categoria standard.

Amb tots els punts aconseguits durant aquest esdeveniment, els socis d’Esportiu Agility Almussafes s’acosten cada vegada més a la seua classificació per al Campionat d’Espanya d’Agility 2017.

 

Deixa el teu comentari