Guadassuar aprova donar llum verda als estudis per a la futura ubicació de l’abocador al terme

La proposta ha eixit endavant amb els huit vots favorables de Compromís i PSOE, el PP s’ha abstingut.

El ple de Guadassuar ha aprovat donar llum verda als estudis per a l’ubicació de l’abocador del Consorci Ribera i Valldigna al terme. La proposta s’ha aprovat amb 8 vots a favor , compromís i partit socialista, i les quatre abstencions del Partit Popular.

L’Estudi elaborat per l’anterior Agència Energètica de la Ribera va proposar una sèrie de poblacions com a idònies per a l’emplaçament de la futura instal·lació, entre elles Guadassuar . La resta de municipis proposats tenen fins al 31 de gener per a pronunciar-se al respecte.

El president del consorci, Ribera i Valldigna, Salvador Montañana, recordava a una entrevista realitzada a Ribera Televisió que el consorci ha de disposar en la comarca d’un abocador, així ho recull el pla integral de residus, i que el fet no tindre’l suposa “un elevat cost a tots els seus veïns”.

De moment Tous ha sigut el municipi que també ha aprovat seguir endavant amb els estudis perquè s’hi puga ubicar esta instal·lació al seu terme, concretament en l’anomenada Parra alta.

Deixa el teu comentari