Guadassuar celebra la festivitat de Sant Vicent Màrtir

Enguany els festers aconseguiren portar a Guadassuar la Relíquia del braç Sant Vicent .

Guadassuar celebrava ahir, 22 de gener, la festivitat de Sant Vicent Màrtir. A les 8 de la vesprada el volteig de campanes anunciava l’eixida de la imatge del patró des de l’església de la qual és titular.

Obria la processó la creu renaixentista de la parròquia acompanyada pels dolçainers de la colla ADIT.
Tot seguit veiem els fidels. També participant de la solemne processó hi vam trobar els festers i les festeres d’altres anys.

El guió amb la imatge del sant donava pas als fills dels festers i les festeres d’enguany. Ells també han format part d’aquesta aventura i han viscut de prop el dia a dia dels seus pares com a festers.

Darrere dels seus fills i davant la imatge del patró, les festeres de la Divina Aurora i els festers de sant vicent de 2018.

Tancava la desfilada processional el clero, seguit de les autoritats municipals, encapçalades per l’alcalde, Salvador Montañana i la Banda Unió Musical Santa Cecília.

La solemne processó va transcórrer pels carrers de la població fins a tornar al temple parroquial, on de nou el volteig de campanes indicava l’entrada del patró a l’església. Una vegada dins, es cantaren els gojos a sant Vicent Màrtir.
Cal destacar que enguany, els festers aconseguiren portar a Guadassuar la Relíquia del braç Sant Vicent . I és que el mateix any que van nàixer els festers de 2018, concretament fa 46 anys, Guadassuar va ser agraciat amb la visita del braç esquerre de sant vicent màrtir de la catedral de València.

Deixa el teu comentari