La arquera almussafenya Nerea López participa en la Conquest Cup d’Istanbul

En les proves per equips mixts, la jove i el seu company Álvaro Simó van aconseguir el sisé lloc

Més de 300 arquers de 30 països es van donar cita la setmana passada en la competició civil mixta de tir amb arc més gran del món

Almussafes ,a 30 de maig de 2017. Nerea López, integrant del Club de Tir amb Arc d’Almussafes, i actualment formant-se en el Centre d’Alt Rendiment de Madrid, va aconseguir el cap de setmana passat el sisé lloc al costat del seu company d’equip, Álvaro Simó, en la Conquest Cup que es va celebrar en la ciutat turca d’Istanbul. La competició, en la qual ja va participar López l’any passat, va reunir a més de 300 arquers de 30 països. Ara, la jove es prepara per a les proves que decidiran quins esportistes representen a Espanya en el pròxim Campionat del Món de Berlín.

La jove arquera almussafenya Nerea López, que actualment es forma en el Centre d’Alt Rendiment de Madrid, continua atresorant importants reconeixements esportius. L’últim el va aconseguir la setmana passada a Istanbul, on la federació turca i World Archery van organitzar la cinquena edició de la Conquest Cup, la competició civil mixta de tir amb arc més gran de totes les que se celebren en el món.

Al costat del seu company Álvaro Simó, va aconseguir una meritòria sisena posició gràcies als resultats obtinguts durant les diferents fases en les quals es va dividir el torneig. Malgrat derrotar a un dels seus màxims rivals, l’equip mexicà, i arribar a quarts, finalment no van poder superar a Colòmbia i lluitar per les medalles.

Malgrat això, es tracta d’un resultat molt destacat per a l’equip espanyol en la qual ha suposat la primera intervenció de la temporada, atès que en aquest campionat, que es va celebrar els dies 27, 28 i 29 de maig en la ciutat turca, “es van donar cita més de 300 arquers de 30 països, per la qual cosa el nivell dels participants era molt alt”.

En l’apartat individual, López va aconseguir classificar-se per a les eliminatòries, però va caure contra l’arquera turca contra la qual es va enfrontar. Ara, després d’aquesta segona participació en la Conquest Cup, doncs l’any passat ja va estar a Istanbul representant a Espanya, es prepara per al classificatori que decidirà quins tennistes representen al nostre país en la Copa del Món de Berlín. El Club de Tir amb Arc d’Almussafes, al qual pertany, li desitja “molta sort en aquest nou repte que té per davant”.

Deixa el teu comentari