La col·laboració ciutadana amb la Policia Local salva dos vides a Sueca

sueca_q17Sueca, 02/12/2016.La capital de la comarca de la Ribera Baixa ha viscut en un curt període de temps, en els últims dies, dos delicats episodis en els quals s’ha evitat un final tràgic gràcies a l’acció dels veïns del municipi que han impedit, amb la seua intervenció, que dos persones posaren en perill la seua vida.

La col·laboració ciutadana amb la Policia Local de Sueca ha estat clau per aconseguir avortar les intencions d’ambdós persones. En el primer dels casos, els mateixos veïns van alertar a la Policia Local de Sueca a través d’una trucada telefònica i van retindre a l’individu fins l’arribada dels agents.

En les dos ocasions, els agents de la Policia Local de Sueca van haver d’actuar de manera ràpida, personant-se d’immediat en el lloc dels fets, alertats pels veïns que van notificar de la gravetat de la situació. En l’altre dels dos casos, els agents van arribar a posar en perill la seua integritat per tal de protegir la vida de l’individu, a qui van tenir que immobilitzar per poder salvar-lo, atés que es resistia a deixar-se ajudar pels agents.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Salvador Giménez, ha definit la col·laboració dels veïns com un complement fonamental de l’èxit de les actuacions policials. Giménez ha aplaudit també la ràpida i eficaç intervenció dels agents i ha apel·lat a la corresponsabilitat de la ciutadania, tot convidant als veïns a seguir col·laborant d’esta manera amb la Policia Local per tal de garantir la seguretat i la integritat dels veïns del municipi.

 

 

 

 

 

Deixa el teu comentari