La corredora almussafenya Laura Méndez aconseguix un nou podi en la 10K de València

Esta prova es va celebrar diumenge passat en paral•lel a la Marató de la ciutat

L’atleta d’Almussafes va completar la carrera amb la seua segona millor marca

laura-mendezAlmussafes, a 22 de novembre del 2016. L’esportista d’elit almussafenya Laura Méndez va pujar al podi amb una medalla de bronze després de proclamar-se tercera en la 10K celebrada diumenge passat a València. Méndez va aconseguir la tercera posició en la categoria femenina absoluta en la prova dels 10.000 metres, amb un temps de 34:15, la seua segona millor marca en esta modalitat.

La velocista, membre honorífic del Club d’Atletisme Almussafes que competix pel Platges de Castelló, continua collint èxits i va tornar a situar-se com una de les grans promeses d’esta disciplina a nivell nacional. Per segon any consecutiu, l’atleta almussafenya va quedar entre les tres primeres de la popular competició, organitzada per la Societat Esportiva Correcaminos i l’Ajuntament de València. D’esta manera, Méndez suma un altre triomf al seu palmarés.

“Estic molt feliç amb la meua tercera posició. He aconseguit la meua tercera millor marca amb un temps de 34:15”, va declarar. “Tinc molt bones sensacions malgrat haver corregut amb vent i a les 8.30 del matí”. Junt amb ella, van participar altres 16 socis de l’entitat esportiva (quatre d’ells en la 10K y 12 en la marató), aconseguint molt bons resultats. La 36 edició de la Marató Trinidad Alfonso de València va comptar amb una afluència aproximada de 19.000 participants.

Deixa el teu comentari