La Diputació aprova l’adquisició de 196 ordinadors de sobretaula per a la comarca i mancomunitats de la Ribera

L’Àrea de Modernització i Administració Electrònica ha donat solució a les demandes dels municipis valencians respecte a l’actualització de l’equip informàtic mitjançant la compra i distribució de 1.002 CPU amb un pressupost de 500.000 euros

ivan-marti-foto_abulaila-328/octubre/2016. L’Àrea de Modernització i Administració Electrònica de la Diputació ha aprovat l’adquisició i posterior lliurament als ajuntaments i mancomunitats de la Ribera un total de 196 ordinadors. En La Ribera Alta, la Corporació ha lliurat 135 ordinadors, més quatre per a la Mancomunitat de La Ribera Alta i un ordinador per a la Mancomunitat Intermunicipal d’Alcàntara de Xúquer – Càrcer Costes i Sallent. D’altra banda, La Ribera Baixa ha rebut 54 ordinadors, més un per a la Mancomunitat Albalat – Polinyà i 1 ordinador per a la Mancomunitat de la Ribera Baixa.

Aquesta mesura dóna solució a les demandes dels municipis en referència a l’actualització de l’equipament informàtic. Els equips es distribuirán de manera proporcional en funció de la població de les localitats i tenen com a objectiu millorar el servei oferit des de les administracions a la ciutadania.

El diputat també ha destacat que “es tracta d’un pas més en el procés de modernització que estem duent a terme des de la Diputació, i que té com a objectiu respondre a les necessitats de la societat actual”.

D’altra banda, Martí ha explicat que s’ha donat prioritat a les necessitats dels municipis de menor població “ja que són els que compten amb menys mitjans propis”.

Des del Servei d’Informàtica han informat que l’opció d’adquirir CPU es deu al fet que els complements, com el monitor o el teclat, no suposen un cost significatiu i poden ser assumits pels beneficiaris. Amb aquesta mesura es facilita la compra d’un major nombre de CPU per part de la Corporació.

Una vegada aprovades i publicades en el BOP les Bases per a la Convocatòria d’ajudes en espècie amb destinació a la dotació d’ordinadors de sobretaula per a entitats locals de la província de València”, els ajuntaments que han presentat les seues sol·licituds, rebran en un breu termini els equipaments corresponents. La distribució és: 954 equips destinats als ajuntaments, 40 per a mancomunitats i 8 per a entitats locals menors. La Diputació ofereix també als municipis i mancomunitats que ho hagen sol·licitat, la instal·lació i engegada dels equips informàtics.

Deixa el teu comentari