La Setmana de l’Arquitectura aborda projectes de construcció de baix cost

arquitecturaAlgemesí presenta la primera Setmana de l’Arquitectura que se centra en l’arquitectura de baix cost. Les activitats es duran a terme del 6 al 8 d’octubre. El regidor de Medi Ambient i Urbanisme, Pau Montalvà, ha destacat que la setmana pretén ser un fòrum de reflexió i debat sobre el present i futur de l’arquitectura però aplicat a aspectes concrets que milloren la qualitat de vida dels algemesinenses.

“Un dels actes serà llançar un concurs d’idees per a definir el que serà la urbanització de la ronda d’Alzira i la ronda del Calvari. És un espai molt llarg i volem que es duga a terme per trams. En l’ajuntament tenim idees però volem escoltar altres de gent experta que ens ajude a millorar un espai important que hem de renovar”, assegura el regidor Pau Montalvà.

La Setmana de l’Arquitectura homenatjarà a l’arquitecte valencià, Rafael Guastavino, que va triomfar en Nova York amb un conferència el dijous a les 19.30 hores en el Museu de la Festa on quedarà situada una exposició de la seua obra.

El divendres 7 d’octubre es parlarà de la reducció del preu de l’habitatge. “Més habitatge per menys” és el títol de la conferència que oferiran a les 19.30 hores Anna i Eugeni Bach en el mercat municipal. Posteriorment, es presentaran diverses propostes d’arquitectura de baix cost a càrrec de professionals i empreses locals del sector de la construcció.

El dissabte 8 d’octubre es presentarà el concurs d’idees per a urbanitzar les rondes d’Alzira i el Calvari a les 13 hores en el Museu de la Festa.

Deixa el teu comentari