L’Ajuntament d’Alzira convoca el pla famílies

La regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació ha convocat les bases del Pla Famílies per al 2015.

El termini de presentació de les sol·licituds s’obri l’1 de setembre i finalitzarà l’11. Totes aquelles persones que complisquen els requisits establerts en la convocatòria podran informar-se i dur la documentació requerida a IDEA. Les bases poden consultar-se a la seua web o recollir-les directament en IDEA.

El Pla Famílies és una actuació que realitza l’Ajuntament per atendre els casos més greus d’atur, adreçat a aquelles famílies que tenen tots els seus membres desocupats.

Inicialment s’han convocat 20 places amb un pressupost total de més de 166.000 euros, i servirà a més per a comptar amb una borsa amb persones amb necessitats socials.

Per a Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: “lamentablement l’anterior equip de govern no es va preocupar de realitzar la convocatòria d’aquest pla per al 2015 i, a més, va buidar la seua dotació pressupostària. Des dels distints departaments de l’Ajuntament s’ha fet un esforç necessari per a dotar de recursos a un programa que ha de ser una de les prioritats. Esperem que al llarg del que queda d’any poder dotar-lo de més pressupost i arribar al màxim de famílies amb greus necessitats.”

Deixa el teu comentari