L’Ajuntament d’Alzira presenta l’Agenda Educativa Ciutat d’Alzira 2017 – 2018

L’Ajuntament d’Alzira presenta l’Agenda Educativa Ciutat d’Alzira 2017 – 2018

Divendres 8 de setembre de 2017 –. Durant el matí de divendres, 8 de setembre, l’alcalde, Diego Gómez i el regidor d’Educació i Infància, Pepe Grau, han presentat al saló de plenaris de l’Ajuntament d’Alzira l’Agenda Educativa Ciutat d’Alzira 2017-2018, que este any complix 11 anys des de la seua primera edició. A l’acte també hi han acudit el regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, i la regidora de l’oposició, M. José Llopis.

Esta agenda educativa oferix quasi tota l’oferta educativa
municipal que complementa el currículum formatiu oficial dels centres educatius, la qual cosa permet una millor organització del treball docent per als mateixos centres escolars i aporta una millor perspectiva del potencial educador a Alzira.

La diversitat d’activitats de caràcter educatiu es potencien des de les diferents regidories, i es completa amb activitats que realitzen altres entitats, institucions o associacions públiques o privades.

L’objectiu fonamental d’esta agenda és fer arribar a l’alumnat, professorat, mares i pares les activitats i propostes que des de la Regidoria d’Educació i Infància s’oferixen. Activitats que els mateixos centres docents també han sol•licitat o suggerit.

Pepe Grau, regidor d’Educació i Infància, assegura que “l’Agenda Educativa de la Ciutat d’Alzira és una ferramenta de treball per a tota la comunitat educativa de la nostra població i consta d’una sèrie d’activitats previstes al llarg de l’any que l’Ajuntament posa a l’abast del professorat, dels escolars i de les famílies, per tal de reforçar i complementar el currículum dels nostres xiquets/es i joves, i, al mateix temps, enfortir els llaços entre els agents socials i educatius de la nostra ciutat”.

L’Agenda Educativa també es pot descarregar en pdf a través del la web de l’Ajuntament.

http://www.alzira.es/alzira_vpm/contenidos/Educacion/Agenda%20Educativa/2017-2018/AGENDA%20EDUCATIVA%2017-18%20CASTELLANO%20%20def.pdf

Deixa el teu comentari