L’Ajuntament d’Alzira recolza l’intercanvi cultural entre l’Associació Cultural La Tarumba i Oretania Teatre

Alzira, 1 de març 2018.- L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, s’ha reunit este matí amb el director del Grup Volem Teatre de l’Associació Cultural La Tarumba, José Rubio Morales, i l’actor del citat grup, Chema Pérez. El motiu de la reunió ha estat traslladar-li l’alcalde com es va desenvolupar el primer intercanvi teatral que ha tingut este grup de teatre alzireny amb Oretania Teatro de Socuéllamos, el passat 20 de gener a la localitat manxega.

Un intercanvi teatral que té una continuïtat solidària. Proper 7 d’abril, el Gran Teatre d’Alzira acull una actuació a benefici d’Adispac titulada “El Abuelo” per part de les dos agrupacions teatrals, el patrocini dels Ajuntaments d’Alzira i Socuéllamos i la col·laboració de la Casa de Castilla la Mancha d’Alzira. Una actuació que forma part d’este intercanvi cultural i que tindrà un preu de 5 euros com aportació solidària.

 A més, esta visita contarà amb una vessant cultural ja que es farà una recepció i una visita a la Vila per a tots els desplaçats des de Socuéllamos a la nostra Ciutat.

 Gómez ha destacat: “Em sembla una molt bona idea este intercanvi cultural entre dos agrupacions teatrals que a més fan una aportació solidaria a Adispac amb el que millor saben fer, com és actuar. La intenció és continuar este agermanament cultural entre les dos ciutats i estudiar la possibilitat de fer un intercanvi bianual a nivell cultural”.

Les entrades per a esta actuació solidaria es poden comprar a les taquilles del Gran Teatre, dimarts i dijous de 19 a 21 hores.

Deixa el teu comentari