L’Ajuntament de Picassent porta a terme obres d’accessibilitat i adequació al Centre Social de Carles Albors

Estes actuacions estan emmarcades dins de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat de Picassent, sent susceptibles del seu cofinançament a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en el marc del Programa Operatiu Plurirregional d’Espanya 2014-2020

L’Ajuntament ha dut a terme recentment un projecte de reforma en el Centre Social del carrer de Carles Albors. La intervenció realitzada ha tingut tres aspectes principals: la millora de l’accessibilitat al centre, consistent en l’adaptació de la vorera mitjançant el rebaixament de la vorera en la zona del pas de zebra, la reubicació de la plaça d’aparcament de persones amb mobilitat reduïda al costat del Centre i la reconfiguració de l’accés al centre, mitjançant una rampa practicable amb barana en compliment de la normativa d’accessibilitat, amb renovació del paviment de l’escala inclosa i serralleria plegable.

D’altra banda, el projecte també contempla la renovació de les fusteries d’alumini dels despatxos de la segona planta i l’adaptació del bany ubicat també en la segona planta perquè siga totalment accessible, renovant instal·lació i revestiments, així com també una millora en el control d’accessos a les plantes superiors.

La intervenció realitzada durant els últims mesos és complementària a la qual ja es va realitzar l’any 2017 en la planta primera, en la qual es va dotar al Centre de servei de perruqueria i fisioteràpia, juntament amb un bany adaptat.

El pressupost total d’estes obres ha sigut de 24.855,99 €, iva inclòs.

Deixa el teu comentari