L’Ajuntament de Turís organitza la I Fireta del Llibre

Escudo_de_Turís.svg19-04-2016.La Regidoria de Cultura ha preparat per a divendres que ve diverses activitats per als més menuts encaminades a entretenir i divertir amb el foment de la lectura com a teló de fons.

La regidora Isabel Guaita explica que es tracta de transmetre cultura “potenciant la biblioteca municipal i al mateix temps compaginar-ho amb activitats de carrer”. De fet el recinte ja ha presentat una programació per a tot l’any que consisteix en gran varietat de tallers i contacontes.

Així, a les 17:30h començaran les activitats en la biblioteca per a continuar a les 18:00h en la Plaça Vicent Ribes amb una mostra i venda de llibres i material educatiu a càrrec de les papereries locals. Tot açò es compaginarà amb castells inflables i tallers de globoflèxia i pinta cares.

A les persones que adquirisquen algun llibre se’ls regalarà una rosa roja i tots els xiquets que participen de la jornada rebran un xicotet detall.Una festa pirata a les 19:30h possarà fi a les activitats del dia, encara que el proper divendres 29 d’abril la biblioteca oferirá “El Quixot, música i dansa”.

Guaita confirma que la intenció és repetir aquesta fira tots els anys fent-la coincidir en la mesura del possible amb el 23 d’abril, Dia del Llibre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El Ayuntamiento de Turís organiza la I Fireta del Llibre

19-04-2016

La Concejalía de Cultura ha preparado para el próximo viernes varias actividades para los más pequeños encaminadas a entretener y divertir con el fomento de la lectura como telón de fondo.

La concejal Isabel Guaita explica que se trata de transmitir cultura “potenciando la biblioteca municipal y al mismo tiempo compaginarlo con actividades de calle”. De hecho el recinto ya ha presentado una programación para todo el año que consiste en gran variedad de talleres y cuentacuentos.

Así, a las 17:30h empezarán las actividades en la biblioteca para continuar a las 18:00h en la Plaza Vicent Ribes con una muestra y venta de libros y material educativo a cargo de las papelerías locales. Todo esto se compaginará con castillos hinchables y talleres de globoflèxia y pinta caras.

A las personas que adquieran algún libro se les regalará una rosa roja y todos los niños que participen de la jornada recibirán un pequeño detalle. Una fiesta pirata a las 19:30h pondrá punto y final a las actividades del día, aunque el próximo viernes 29 de abril la biblioteca ofrecerá “Don Quijote, música y danza”.

Guaita confirma que la intención es repetir esta feria todos los años haciéndola coincidir dentro de lo posible con el 23 de abril, Día del Libro.

 

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari