L’Ajuntament de Turís organitza la I Fireta del Llibre

Escudo_de_Turís.svg19-04-2016.La Regidoria de Cultura ha preparat per a divendres que ve diverses activitats per als més menuts encaminades a entretenir i divertir amb el foment de la lectura com a teló de fons.

La regidora Isabel Guaita explica que es tracta de transmetre cultura “potenciant la biblioteca municipal i al mateix temps compaginar-ho amb activitats de carrer”. De fet el recinte ja ha presentat una programació per a tot l’any que consisteix en gran varietat de tallers i contacontes.

Així, a les 17:30h començaran les activitats en la biblioteca per a continuar a les 18:00h en la Plaça Vicent Ribes amb una mostra i venda de llibres i material educatiu a càrrec de les papereries locals. Tot açò es compaginarà amb castells inflables i tallers de globoflèxia i pinta cares.

A les persones que adquirisquen algun llibre se’ls regalarà una rosa roja i tots els xiquets que participen de la jornada rebran un xicotet detall.Una festa pirata a les 19:30h possarà fi a les activitats del dia, encara que el proper divendres 29 d’abril la biblioteca oferirá “El Quixot, música i dansa”.

Guaita confirma que la intenció és repetir aquesta fira tots els anys fent-la coincidir en la mesura del possible amb el 23 d’abril, Dia del Llibre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El Ayuntamiento de Turís organiza la I Fireta del Llibre

19-04-2016

La Concejalía de Cultura ha preparado para el próximo viernes varias actividades para los más pequeños encaminadas a entretener y divertir con el fomento de la lectura como telón de fondo.

La concejal Isabel Guaita explica que se trata de transmitir cultura “potenciando la biblioteca municipal y al mismo tiempo compaginarlo con actividades de calle”. De hecho el recinto ya ha presentado una programación para todo el año que consiste en gran variedad de talleres y cuentacuentos.

Así, a las 17:30h empezarán las actividades en la biblioteca para continuar a las 18:00h en la Plaza Vicent Ribes con una muestra y venta de libros y material educativo a cargo de las papelerías locales. Todo esto se compaginará con castillos hinchables y talleres de globoflèxia y pinta caras.

A las personas que adquieran algún libro se les regalará una rosa roja y todos los niños que participen de la jornada recibirán un pequeño detalle. Una fiesta pirata a las 19:30h pondrá punto y final a las actividades del día, aunque el próximo viernes 29 de abril la biblioteca ofrecerá “Don Quijote, música y danza”.

Guaita confirma que la intención es repetir esta feria todos los años haciéndola coincidir dentro de lo posible con el 23 de abril, Día del Libro.

 

Deixa el teu comentari