L’Ajuntament de Turís rep als seleccionats per la Dipu et Beca

30-06-2016. L’Alcalde de Turís, Eugenio Fortaña, i la Regidora d’Educació, Isabel Guaita, van oficialitzar en el Saló de Plens de l’Ajuntament la recepció als joves agraciats enguany amb una plaça per a realitzar les seues pràctiques d’estiu en el consistori dins del programa La Dipu et Beca.

Durant els mesos de juliol i agost podran realitzar tot tipus de tasques relacionades amb els seus estudis i amb l’esdevenir quotidià de l’administració pública local. Intervenció, secretaria, cadastre i assistència en qualsevol edifici municipal són alguns dels departaments en els quals es formaran aquests alumnes.

Com a novetat, enguany s’ofereixen places per a col·laborar en el Centre Ocupacional amb l’Associació Per ells, amics del discapacitat de Turís i per a ajudar en l’arxiu del conservatori de música. Tant Fortaña com Guaita es van posar a la disposició dels becaris per a resoldre qualsevol dubte que puga sorgir en l’acompliment de la seua tasca i al mateix temps es van mostrar receptius a l’hora d’acceptar qualsevol sugeriment o crítica constructiva que els joves desitgen fer per a millorar el funcionament de l’administració.

Deixa el teu comentari