L’Ajuntament de Sueca amplia en 150 places el pàrquing públic de les platges de Les Palmeres i Motilla

Sueca, 21/07/2017.L’Ajuntament de Sueca ha habilitat dos terrenys a la zona marítima per tal de facilitar l’estacionament als residents i els visitants de les platges de Les Palmeres i Motilla, unes de les més concorregudes de la costa suecana. Els nous espais habilitats com a pàrquings públics absorbiran vora 150 vehicles entre ambdós.

El regidor d’Urbanisme i Obres Públiques, Julio Serra, ha explicat que el consistori ha arribat a un conveni amb els propietaris particulars dels terrenys pel qual es cediran per al seu ús com a pàrquing públic en la temporada estival.

El pàrquing de Motilla, d’aproximadament 800 m2, té una capacitat per a vora 50 vehicles i el de Les Palmeres, que recupera el seu ús després d’uns anys i que compta amb vora 2.000 m2, té cabuda per a més d’un centenar.

En les setmanes prèvies a l’inici de l’estiu, el consistori ha acondicionat els terrenys i ha executat els pertinents treballs d’esbrossat i compactat del sòl.

Serra ha avançat també que el consistori treballa per habilitar dos noves zones, l’una a la platja de Bega de Mar i l’altra a la platja del Mareny Blau, este últim s’espera poder tenir a punt per al seu ús a principi del pròxim mes d’agost.

Els dos nous espais se sumen a altres zones d’estacionament pròximes: els dos pàrquings de Les Palmeres, front el Club de Campo Les Palmeres i el terreny pròxim a l’Ermita de Sant Roc i el pàrquing de Fernandet.

L’actuació s’emmarca en el pla del consistori per ampliar i millorar l’estacionament tant en el nucli urbà de Sueca com en la zona marítima.

Deixa el teu comentari