L’alcaldessa sol•licita a l’Hospital de la Ribera una pediatra per a Urgències i suport per a millorar el transport al centre hospitalari d’Alzira

Carlet (17-07-2015).- L’alcaldessa de Carlet, M. Josep Ortega i la regidora de Sanitat i Salut Pública, M. Josep Hernandorena s’han reunit amb el gerent de l’Hospital de la Ribera, Manuel Marín, per tal de fer-li una sèrie de peticions que consideren necessàries per a millorar l’atenció sanitària al poble.

Reunió gerent Hospital RiberaCom a mesures més prioritàries, li han sol•licitat una pediatra per al servici d’Urgències al Centre de Salut de Carlet i li han reivindicat suport i recolzament en la petició a la Conselleria sobre la millora de la línea comarcal d’autobusos per al trasllat dels veïns a l’Hospital de la Ribera. L’equip de govern considera necessàries estes dos millores tan reivindicades pels ciutadans.

A més, també li han manifestat la seua voluntat de millorar altres aspectes com la dotació més escrupolosa de material sanitari al Centre de Salut, ja que s’han detectat deficiències de material per a l’atenció dels malalts. També han reivindicat una major dotació de personal per al servici d’Urgències i l’augment de campanyes de promoció de la salut amb accions formatives als centres escolars i a la ciutadania en general. Una altra de les peticions que han realitzat és que els butlletins de reclamacions estiguen a l’abast dels usuaris a l’igual que estan els fulls de suggeriments i de felicitacions.

Així mateix, també s’han interessat si el servici al Centre de Salut està adequadament cobert en el període vacacional i li han sol•licitat informació del nombre de SIP’S assignats a cada metge i pediatra del centre per comprovar que estan dins dels segments de la ratio de pacients per tal d’estudiar si és necessari l’ampliació de personal mèdic.

Des de la gerència de l’Hospital de la Ribera s’han mostrat receptius a totes aquelles sol•licituds plantejades des de l’Ajuntament per tal de millorar l’atenció sanitària.

M. Josep Ortega ha manifestat: ‘Estem compromesos en millorar la sanitat i hem començat sol•licitant dos grans reivindicacions populars, la dotació d’una pediatra en Urgències i el suport per a millorar el transport a l’Hospital de la Ribera. Volem que Carlet tinga un servei complet i de qualitat les 24 hores, ja que considerem que és un element bàsic en la salut dels ciutadans i al mateix temps descongestionar les urgències de l’Hospital de la Ribera.’

Deixa el teu comentari