L’almussafeny Marco Sanchis, plata en el Campionat d’Espanya de Kick-Boxing

L’esportista, membre del Club Yoko-Kan de la localitat, es va alçar amb la medalla de plata en la categoria de menys de 71 Kg

Almussafes, a 29 de juny de 2017.Continuen les alegries per al Club Esportiu Yoko-Kan d’Almussafes. El cap de setmana passat, els dies 24 i 25 de juny, dos dels integrants de l’entitat es van traslladar a Oviedo per a participar en el Campionat de Kick-Boxing Sènior obtenint excel·lents resultats.

Marco Sanchís va aconseguir el subcampionat en la categoria de menys de 71 quilograms en la modalitat de loowkick i José Montero es va quedar a les portes del podi, havent de conformar-se amb la quarta posició en la categoria de menys de 81 quilograms en la mateixa modalitat que el seu company.

L’entitat es mostra satisfeta amb el resultat, que s’uneix a l’èxit aconseguit el passat mes de maig en el Campionat Nacional Kick-Boxing Tatami Sport 2017, torneig celebrat a Benidorm del que es van portar dues plates i tres bronzes en les modalitats Pointfight i Light Contact.

 

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari