L’artista local Joaquin Artés cedeix una de les seues obres a l’Ajuntament de Guadassuar.

El pintor i escultor guadassuarenc, Joaquin Artés, ha cedit a l’Ajuntament de Guadassuar, una de les seues obres anomenada “Grafisme sota terra” d’inspiració amb el paisatge arqueològic, com a mostra de suport que mostra el consistori amb els artistes locals. Aquesta obra pertany a la sèrie de treball “Arqueo” composada per 85 obres en tamany mitjà que mostra la paleta pictòrica amb colors suaus i pastel. Artés va comentar que cedia l’obra per tot el suport que es fa als artistes locals per donar-los visibilitat en totes les facetes del seu treball diari, i com també en acollir la seua pròxima exposició a les sales del Centre Cultural.

L’obra “Grafisme sota terra” simbolitza l’obra de Taipéi (Taiwan), ciutat on un museu acull unes obres d’Artés, aquesta peça i les de la mateixa col·lecció s’exposaran al Centre Cultural de Guadassuar i després es traslladarà al 2018 a la sala de pintura del Palau de la Música de València. “Paisatge i arqueologia, evolució del paisatge arqueòlogic”, és un equip de treball d’arqueologia que veia un tema inspirador per a començar una nova obra.

“Quan ens va comentar Artés de la cessió de l’obra va ser una grata alegria perquè des de l’Ajuntament de Guadassuar en tot moment es bolca en donar tot el suport possible als artistes locals. A més, al rebre aquesta obra a l’Ajuntament es va produir el fet d’omplir-nos de cultura i del bon treball que naix des de Guadassuar” senyala Salvador Montañana, Alcalde de Guadassuar.

Deixa el teu comentari