Les associacions de veïns i l’Ajuntament d’Alzira planten 85 arbres i 60 murtes amb les activitats dedicades al mes de l’arbre

Alzira, 28 de febrer de 2018 – Febrer ha sigut el mes de l’arbre per a les associacions de veïns de la ciutat que, junt amb les regidories de Gestió Urbanística i de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Alzira, han realitzat diverses activitats per a plantar moreres i murtes per diferents barris de la ciutat. Una celebració que es realitza des de fa alguns anys i que dóna l’oportunitat d’ampliar l’arbratge en el nucli urbà.

Cada dissabte durant el mes de febrer les l’associacions de veïns del Racó, les Basses, Balcó de la Ribera i Nova Alzira amb la col·laboració de l’associació Amics del Murta, la directora del CPC, Ana Iborra, voluntaris de Protecció Civil, treballadors de l’empresa Talher, cooperativa ALZICOOP i la tècnica de zones Verdes de l’Ajuntament d’Alzira han aconseguit plantar un total de 85 arbres i 60 murtes, en diferents ubicacions de la ciutat.

Un dels actes més emotius viscuts durant la celebració del mes de l’arbre va ocórrer el dia 17, ja que a petició de l’AAVV del Racó, es va plantar un arbre en record de Nacho Barberá, jugador del cadet de la UD Alzira que ens va deixar fa tan sols unes setmanes. Nacho era veí de la urbanització del Racó i en la seua memòria s’ha plantat una xicranda.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, i Inma Onrubia, regidora de Participació Ciutadana, han transmés el seu agraïment a tots els que, d’una manera o altra, han participat cada dissabte en les activitats dedicades al mes de l’arbre.

Fernando Pascual destaca que “amb les activitats realitzades durant el mes de l’arbre hem comprovat que la ciutadania és conscient de la importància de la conservació d’arbres d’espècies autòctones, i els veïns i veïnes s’han implicat a fons cada setmana. Ampliar la vegetació dins del nucli urbà suma en pro de la qualitat de vida dels humans a les ciutats. La participació ciutadana és primordial per a fomentar la implicació i conscienciació pel bé del nostre entorn, i per tal raó continuarem treballant en esta direcció”.

Deixa el teu comentari