Les associacions de veïns participen en la plantació d’arbres a Alzira

Per tal de celebrar el mes de l’arbre cada matí de dissabte d’este mes de febrer l’Ajuntament d’Alzira està col·laborant amb diverses associacions veïnals en l’activitat de plantar arbres en distints punts de la ciutat.

Esta iniciativa naix de les regidories de Participació Ciutadana, al front de la qual està Inma Onrubia; i la de Serveis Públics, encapçalada per Fernando Pascual. No obstant això, el regidor Pep Carreres, de l’àrea de Medi Ambient, està també participant activament en esta iniciativa.

De moment s’han plantat arbres al parc de Protecció Civil, a l’Alquerieta; al parc Elisa Ramírez, en la zona de les Basses; i a l’Hort de Galvanyó, en la zona de la Nova Alzira. Per a l’últim dissabte del mes està prevista l’activitat en la urbanització del Racó.

“Este tipus de activitats ens permeten apropar-nos més als veïns i conéixer més de prop les necessitats en cada zona de la ciutat”, ha manifestat Inma Onrubia.

Per la seua banda el regidor de Serveis Públics, Fernando Pascual, recorda que “Esta iniciativa de plantar arbres amb l’ajuda de les associacions de veïns ja es va portar endavant l’any passat i pel resultat positiu no s’ha dubtat a tornar a realitzar esta activitat”.

Una vegada finalitzat el mes de febrer diversos punts d’Alzira comptaran amb nous arbres per tal d’aconseguir una ciutat més verda i acollidora, un dels objectius del govern actual.

Per últim, cal assenyalar que este tipus d’iniciativa es veurà reforçada per l’activitat de plantació d’arbres al parc fluvial del Xúquer impulsada des de la Regidoria de Medi Ambient.

Alzira, 20 de febrer de 2017

Deixa el teu comentari