Les benjamins del CEGA Almussafes, aconsegueixen el bronze en el nacional base de conjunts de Valladolid

En el campionat van participar un total de 2.666 gimnastes de les diferents autonomies de tota Espanya

L’or en aquesta categoria ho va aconseguir el Club La Victòria de la ciutat amfitriona i la plata el Club Tramuntana de Castelló de la Plana

benjami-cega-bronceAlmussafes, a 14 de novembre de 2016. El Club de Gimnàstica Rítmica d’Almussafes segueix recollint èxits. El passat dissabte, dia 12 de novembre, l’equip benjamí de l’entitat va aconseguir el bronze en el Campionat Nacional Base de Conjunts celebrat a Valladolid. Les joves es van imposar a altres 38 conjunts arribats de tots els racons d’Espanya i només van ser superades per les participants dels clubs La Victòria i Tramuntana, primeres i segones, respectivament.

Comença la temporada de competicions en la modalitat de conjunts per a les gimnastes del Club de Gimnàstica Rítmica d’Almussafes (CEGA) i, a més, amb un gran resultat. El dissabte passat, dia 12 de novembre, les joves esportistes de la categoria benjamí de l’entitat almussafenya es van penjar la medalla de bronze en el Campionat Nacional Base de Conjunts disputat en el Poliesportiu Pisuerga de la ciutat de Valladolid.

L’equip, integrat per Ainhoa Cañibano, Neus Saiz, Natalia Da Silva, Sofia Ortells i Greta Toledano, va aconseguir aquesta destacada posició després d’imposar-se a altres 38 clubs del territori nacional, sent superades només pel Club La Victòria de la ciutat que acollia la prova i pel Club Tramuntana, de Castelló de la Plana, que van quedar primer i segon, respectivament.

Les entrenadores, Raquel i Sara Soria Vela, al costat de la resta de l’equip tècnic es mostren molt satisfetes amb el treball realitzat amb les joves esportistes del club almussafeny, i des de la presidència i directiva del club els agraeixen tot l’esforç realitzat per a aconseguir aquest gran resultat.

Del 8 al 13 de novembre, les citades instal•lacions de la ciutat de Valladolid han acollit també altres tres importants tornejos d’aquesta disciplina esportiva, el Campionat d’Espanya Masculí, la Copa Individual Base, la Copa Base de Conjunts i la Copa d’Espanya de Conjunts. Fins a allí es van desplaçar un total de 2.666 gimnàstiques des de categoria prebenjamí fins a Sènior procedents de les 17 comunitats autònomes del país.

El Club d’Almussafes va participar amb un total de 17 gimnastes en les diferents categories i nivells, competint en Pre Benjamin, Benjamin, Cadet, Junior i Juvenil, obtenint, independentment del Bronze Nacional, molt dignes resultats a nivell individual, d’equip i autonòmic.

El president de la Federació Espanyola de Gimnàstica, Jesús Carballo, va anunciar que aquest Poliesportiu Pisuerga serà precisament la seu del Campionat d’Europa de Gimnàstica Rítmica de l’any 2018.

Deixa el teu comentari