Les noves tecnologies reforcen la campanya d’arreplegada de residus voluminosos iniciada per l’Ajuntament i l’empresa FCC

20160701_115032Des de la Regidoria de Serveis Públics, es va donar l’inici a una nova campanya d’arreplegada d’efectes i mobles voluminosos el passat 1 de juliol. Amb un acord entre l’empresa FCC i l’Ajuntament d’Alzira, en què es pretén reforçar el servei d’arreplegada d’efectes, mobles vells i/o objectes que per als veïns i veïnes ja no són útils. Per a una major conscienciació de la població i per a mantindre el nostre entorn lliure d’escombralls i trastos amb la finalitat de transmetre la imatge d’una ciutat moderna i neta.

Segons la informació aportada per l’empresa FCC, el balanç dels dos primers mesos de la campanya (juny i juliol) es resumeixen en un total de 120.000 kg, els quals pertanyen a 1460 intervencions realitzades en serveis d’arreplega en diferents punts de la nostra ciutat.

Per a obtindre estes dates, es va posar en marxa una aplicació informatitzada per facilitar la tasca d’arreplegada de trastos al casc urbà i extraradi, fent un seguiment de geolocalització en què es pot conéixer la ubicació concreta on l’usuari ha deixat l’objecte a retirar, l’hora de la seua retirada o l’accés a fotografies del lloc d’arreplegada. Sens dubte, esta és una ferramenta d’allò més efectiva per als operaris d’esta secció, ja que facilita la tasca i pot haver-hi un seguiment real diari.

marquesinaSegons el regidor de Serveis Públics, Fernando Pascual, «és necessari posar totes les ferramentes al nostre abast, en pro del benefici del poble, i al mateix temps facilitar les tasques amb els avantatges de la tecnologia. En esta campanya que finalitza el proper 30 de setembre, esperem conscienciar al ciutadans, un poc més, que la nostra ciutat també és la nostra casa, és l’entorn on vivim i hem de donar exemple d’un comportament cívic i responsable».

El servici d’arreplega d’efectes i residus voluminosos es realitza de dilluns a divendres de 10 a 14 hores. Només cridant al telèfon 962417454 es facilitarà dia i hora per a l’arreplega en el contenidor més pròxim al domicili.

Deixa el teu comentari