‘Les netes de Rafaelet’ guanya dos primers i un tercer al concurs del Gremi de Forners de València

El forn ‘Les netes de Rafaelet’ ha guanyat dos primers premis i un tercer al concurs que convoca cada any el Gremi de Forners de València.

Elles son Mamen i Merche Clemente. I són la cinquena generació del forn ‘Les netes de Rafaelet’. Un forn que es troba al barri de

Natzaret a València i que, enguany, ha guanyat tres premis en el concurs del Gremi de Forners de València.

En concret han guanyat el primer premi al millor aparador, el primer premi a la innovació i el tercer premi en la modalitat de pa tradicional.

El triomf en el concurs d’enguany es deu al gran treball de tot l’equip del forn.
També gràcies a ell, al forner.

I es que el primer premi a la innovació se l’ha emportat aquest forn per 4 varietats diferents. Pa de cristall amb llavors, pa d’hamburguesa especial i dos noves creacions, Pa de farina de Garrofa amb Xocolata i Pa Capucchino.

Pa acabat d’enfornar cada dia en aquest forn de València. Pa que, a través de la seua elaboració amb mètodes tradicionals han aconseguit donar prestigi al treball del gremi.

Les netes de Rafaelet han descobert la recepta màgica per a elaborar el millor pa de València. Il·lusió i ganes. Que mai falten en cada pa que ix, per la porta del forn de les netes de Rafaelet.

Deixa el teu comentari