El segon Feminari de València arriba a la seua fi


La diputada d’Igualtat, Isabel García, avança algunes novetats per a la tercera edició.
La segona edició de feminari de València ha arribat a la seua fi; un forum de debat sobre els reptes actuals de les dones, impulsat per la Diputació de València.
A l’acte de cloenda, la periodista Rosa Solbes, ha repassat algunes de les taules redones que han tingut lloc a aquesta edició i que han abordat les noves formes de patriarcat, la prostitució, els úters de lloguer, el paper de la dona en els mitjans de comunicació o nous temes com l’ecofeminisme.

Per la seua part, la directora de l’institut valencià de dones, Maria Such, ha recordat que des d’aquests espais de debat es deu fonamentar el nou feminisme.
TALL MARIA SUCH, directora Institut de la Dona
A l’acte de cloenda, La diputada d’igualtat, Isabel García, ha posat en valor la tasca dels col·lectius feministes que en els últims 20 anys, ha assenyalat García han cobert la manca d’implicació institucional.

De cara al tercer feminari, Isabel García, ha avançat que se li donarà un major protagonisme als municipis, de manera que siguen els propis ajuntaments els que compten les seues experiències des de la posada en marxa dels seus plans d’igualtat per als quals han rebut ajuda de la corporació provincial.
Pel que fa a aquesta segona edició més de 500 persones s’han inscrit per assistir a les distintes taules redones.

Deixa el teu comentari