Silla CF 2 – 0 Jove Espanyol

L’encontre s’ha disputat a l’Estadi Vicent Morera.

El Silla CF ha guanyat aquest cap de setmana al Jove Espanyol de Sant Vicent del Raspeig per 2 gols a 0.

Els locals venien de perdre el seu últim partit, mentre que els visitants venien d’aconseguir 13 punts dels últims 15 possibles.

L’equip local es va avançar en el marcador gràcies al gol de Guille en el minut 7 i la primera meitat va acabar amb un marcador d’1 a 0.

En la segona part, el Silla va augmentar la diferència i va tancar l’encontre amb l’últim gol a càrrec de Nemesio en el minut 77, que va establir el 2-0 definitiu.

Així, el Silla ha sumat tres punts amb una victòria com a local front al Jove Espanyol. Amb aquesta derrota, el Jove Espanyol se situa quint a la finalització de l’encontre, mentre que el Silla ocupa el quinzé lloc.