S’inicien les obres del canvi del clavegueram al carrer Santa Rita

Les obres de conversió en zona per a vianants del carrer Hort dels Frares i carrer Santa Rita avancen adequadament, encara que han enregistrat un retràs d’ aproximadament 18 dies degut a les diferents actuacions com és la renovació del clavegueram i el canvi de les xarxes d’aigua potable, les quals estaven en pitjors condicions del que s’esperava.

Al mateix temps, es vol informar que a partir del 16 de juliol començaran els treballs de demolició del paviment al carrer Santa Rita per tal d’iniciar la substitució de les canonades del clavegueram, xarxa d’aigua potable i escomeses particulars de totes les vivendes.

Per eixe motiu, es prendran les mesures més adequades a fi de reduir al màxim les molèsties dels veïns i veïnes així com dels comerços durant el període en què duraran les obres.

Fernando Pascual declara que “Des de la Regidoria de Gestió Urbanística, estem satisfets del resultat i la evolució de les obres, malgrat el xicotet retràs. Hem de felicitar l’equip humà implicat en este projecte, el qual ha aportat un gran treball. Alzira viu una època de canvi, uns canvis que van d’acord amb la perspectiva cap a la modernitat, mitjançant la creació d’espais oberts dins del nucli urbà per guanyar en qualitat de vida. Estem segurs que els carrers d’Hort dels Frares i Santa Rita recuperaran la seua vitalitat amb la seua renovació”.

Deixa el teu comentari