Sueca celebra el 100 aniversari de la seua veïna, Encarna Gomar

100 anys no els fa tot el món. Este dimecres, 12 de setembre, Encarna Gomar Martorell, veïna de Sueca, ha complit 100 anys acompanyada d’aquells que més s’estima, la seua família.

L’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit, i la regidora de Protocol, Isabel Jiménez, van sumar-se a la celebració i van visitar a Encarna en el dia del seu natalici per celebrar amb els seus un dia tan especial com el del seu centé aniversari.

Les representants del consistori van fer-li entrega d’un ram de flors i una felicitació oficial, en nom del poble de Sueca, en record d’este dia. A més a més, la màxima autoritat municipal va imposar-li la insígnia de la ciutat.

L’àvia centenària, que es manté alegre, jovial i en ple seny, va confessar a les càmeres allí presents que el secret de la longevitat ha estat sentir-se tan estimada pels seus. Encarna va mostrar-se molt satisfeta i emocionada de vore casa plena, reunint a tres generacions dels seus familiars més pròxims.

Encarna Gomar va nàixer el 12 de setembre de 1918. La suecana va compartir gran part de la seua vida amb la seua parella Pepe, més conegut com el taxista Pepe el ratat amb qui va tenir quatre fills. La seua família nombrosa, amb set néts i huit rebesnets és, sens dubte, el més valuós per a ella.

Deixa el teu comentari