Tous es prepara per a les festes amb la Setmana Cultural 2017 dels jubilats

Tous, 14 de setembre de 2017.La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Tous ha activat ja la prèvia de les festes majors de la localitat i ho ha fet amb la Setmana Cultural 2017 de l’Associació de Jubilats i Pensionistes del municipi.

Inaugurada dilluns, el dimarts ha tingut lloc un esmorzar i un campionat de parxís.

El dimecres, per la seua banda, és el torn per a un nou esmorzar i un torneig de truc en la Llar dels Jubilats.

El dijous serà el torn per a un concert de violoncel i guitarra a càrrec del duo Toni Cotolí i Gloria Aleza en el Cinema Avinguda, mentre l’endemà se celebrarà, a partir de les 18.30 hores, una Volta a Peu per a Jubilats, iniciant el recorregut en l’Avinguda Constitució-Cinema Avinguda.

Al final de la carrera hi haurà un berenar popular patrocinat per Anitín i a continuació, al voltant de les 22 hores, es representarà l’obra de teatre “Tengo una tia filipina”, de la companyia Set Comediants.

Finalment, el dissabte, a les 14 hores es clausurarà la setmana cultural amb una paella geganta de Galbis en la Plaza San Miguel i seguidament es repartiran detalls a tots els socis i sòcies. Organitza l’ajuntament i col•laboren Anitín, Caixa Rural de l’Alcúdia i la Diputació de València.

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari