El transport públic de l’autobús urbà serà gratuït, durant la jornada de dissabte, Dia Mundial sense Cotxes

Amb el lema “La Ciutat, sense el meu cotxe!” la Regidoria de Gestió Urbanística vol commemorar el Dia Mundial sense Cotxes, i ho celebra junt a la ciutadanía i usuaris, amb la gratuïtat del transport públic durant tota la jornada de dissabte 22 de setembre, en totes les línies de l’autobús urbà.

Una acció amb la qual es pretén conscienciar els ciutadans sobre la importància de reduir la dependència de l’automòbil. La celebració dels dies sense cotxes, que han cobrat importància ciutadana en els últims anys, reflexen la implicació de les institucions i la població en utilitzar els transports alternatius que ajuden, per una banda, a reduir l’emissió de fums i contaminació a més de potenciar els costums saludables com caminar o anar en bici. D’esta manera, volem continuar treballant cap a l’objectiu d’aconseguir una ciutat millor.

Fernando Pascual, regidor de l’àrea responsable declara: “La millora de les nostres ciutats passa per la posada en marxa de mesures ambicioses de mobilitat sostenible, orientades a reduir la dependència de l’automòbil, l’educació cívica i ambiental . Hem de conscienciar-nos que utilitzar el transport públic aporta molts avantatges, per això volem convidar la ciutadania a utilitzar el transport públic el dissabte 22 de setembre, que serà gratuït per commemorar el dia Mundial sense Cotxes”.

Deixa el teu comentari