Un total de 19 persones participen en el programa de Voluntariat pel Valencià d’Algemesí

La sala d’actes del Casino Lliberal ha acollit l’acte de clausura d’una nova edició del Voluntariat pel Valencià, en el qual han participat un total de sis parelles lingüístiques i dos grups de conversa amb tres aprenents al llarg del curs escolar, des del mes d’octubre fins al mes de juny.

En l’acte, l’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, que a més porta les competències de Promoció del Valencià, va repartir els diplomes que acrediten la participació en el programa, alhora que va animar a participar en este programa que compta amb un grup de voluntaris que duen a terme les tasques d’ensenyament d’una forma desinteressada.

voluntaritatL’Ajuntament d’Algemesí col·labora en este projecte d’Escola Valenciana des de l’any 2008. Es tracta de posar en contacte persones que volen aprendre a parlar en valencià amb voluntaris que estan disposats a assumir un compromís d’una hora a la setmana per tal d’ajudar-los.

L’Agència de Promoció del Valencià, Aviva Algemesí, prepara ja una nova edició del programa de voluntariat que es convocarà a l’octubre. En la cloenda, el voluntariat va aportar suggeriments per a millorar el projecte i sumar nous aprenents de cara al curs 2014-2015.

El programa no va adreçat solament a les persones nouvingudes que necessiten o volen aprendre valencià, sinó per a qualsevol persona que no trobe un entorn pròxim on parlar-lo i vulga aprendre’l.

Deixa el teu comentari