La 10K Castellar – Oliveral celebra la seua V Edició el pròxim diumenge 9 de setembre

Este pròxim dieumenge es celebrarà la V edició de la 10K Castellar-Oliveral, carrera popular que recorrerà este poble de València a partir de les 9. Ha sigut organitzada pel C.A. Runners de l’Horta Castellar – Oliveral i compta amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València.

En la carrera, que farà per un recorregut de 10.000 metres, participaran més de 1.300 corredors que ja s’han inscrit. A les 9 tindrà lloc l’eixida de la prova absoluta que finalitzarà al voltant de les 10:30 i es procedirà al lliurament de trofeus. Podran prendre part en la prova totes aquelles persones majors de 18 anys que ho desitgen, o majors de 14 anys amb autorització.

La regidora d’Esports, Maite Girau, assistirà a esta carrera la qual s’integra dins de el «Circuit Solidari El Corte Inglés Parc Natural de l’Albufera».

Com és habitual, a les 11 tindran lloc les carreres infantils, en les quals participaran xiquets i xiquetes de totes les edats, amb l’objectiu que els més xicotets també puguen gaudir d’aquest esdeveniment esportiu i de l’atletisme popular.

Deixa el teu comentari