150 estudiants d’Alfafar rebran les ajudes al transport

Al voltant de 150 estudiants d’Alfafar rebran les ajudes al transport públic segons la llista definitiva de sol·licitants admesos que ja s’ha fet pública.

Les ajudes, que oscil·len entre 60 i 100 €, estan dirigides a joves d’Alfafar, de 16 i 35 anys, estudiants de formació professional, universitària o equivalent en ensenyaments artístics superiors.

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua regidoria de Joventut, ha publicat la llista definitiva dels sol·licitants que, segons els criteris de baremació recollits en les bases, rebran les ajudes al transport convocades per a aquest curs acadèmic 2018-2019.

Amb la convocatòria d’aquestes ajudes, l’Ajuntament demostra continuar treballant per a garantir una vertadera igualtat d’accés als estudis superiors, amb independència del lloc d’estudi, i per a alleujar el màxim possible l’impacte que aquestes despeses suposen en l’economia de les famílies.

D’aquesta forma, com es recull en la resolució de les ajudes, al voltant de 150 joves de 16 i 35 anys, que cursen presencialment estudis universitaris de grau, enginyeria o màster, o cicles formatius de grau bàsic, mitjà o superior, o equivalent en ensenyaments artístics superiors, en un centre educatiu fora de la localitat d’Alfafar, rebran una ajuda econòmica que oscil·la entre els 60 i els 100 euros. Per a aquest curs acadèmic, la quantia total destinada a les ajudes al transport per a estudiants d’Alfafar ha aconseguit els 10.000 euros.

Els ingressos, la situació de desocupació en la unitat familiar, la condició de família nombrosa o monoparental, així com la diversitat funcional del sol·licitant han sigut els principals factors que s’han tingut en compte per a fixar les quanties de l’ajuda. Es pot consultar ací la llista definitiva d’admesos.

Amb la concessió d’aquesta ajuda, l’Ajuntament d’Alfafar busca minimitzar les despeses que suposen cursar aquest tipus d’ensenyaments superiors en l’economia familiar i afavorir l’accés igualitari als estudis superiors de les i els joves del municipi.

Deixa el teu comentari