200.000 euros més per a la Borsa Social d’Ocupació de Cullera

El consistori destinarà enguany més de mig milió d’euros al programa de contractació de persones amb dificultats d’accés al mercat laboral

L’Ajuntament de Cullera injectarà 200.000 euros més en la Borsa Social d’Ocupació, el programa municipal de contractació de persones amb dificultats per accedir al mercat laboral.

La decisió es va prendre en el ple de juny amb el suport dels vots de l’equip de Govern, format per PSPV-Compromís i la posició contrària dels dos regidors assistents del Partit Popular i de l’únic edil de Ciutadans.

Així, Cullera destinarà enguany més de mig milió d’euros a la Borsa Social, quantia resultat d’esta nova injecció i dels 350.000 euros amb els quals es va dotar al programa d’ocupació en els pressupostos municipals de 2018.

A banda de destinar més diners, les millores en la borsa per a l’exercici en vigor estan relacionades amb la durada dels contractes, que enguany són de fins a quatre mesos enfront dels dos d’abans, explica la regidoria de Serveis Socials, Francesca Ortiz.

La borsa, en la qual hi ha inscrits de 1.700 demandants, ha aconseguit fins ara que més de 500 persones en atur i amb serioses dificultats per a accedir al mercat laboral hagen aconseguit una contractació temporal, el que representa un xicotet baló d’oxigen per a la seua situació.

Des del govern insisteixen que la borsa social no és la solució al problema de la desocupació. No obstant això, ha possibilitat a moltes famílies obtindre un ingrés i augmentar els diners cotitzats amb els quals alguns han pogut percebre després alguna ajuda a la desocupació.

Deixa el teu comentari