24.557 estudiants de la Comunitat Valenciana s’examinen aquest any de Selectivitat

I vora 500 joves comencen aquest dimarts 8 de juny les proves d’accés a la universitat a Alzira 

La selectivitat 2021 ha començat en la Comunitat Valenciana amb l’examen d’Història d’Espanya i la prova de Valencià, les dues primeres de la PAU d’enguany.

Els estudiants han d’estar en possessió del títol de Batxiller o títol de tècnic de cicle formatiu de grau superior per a presentar-se, i podran conéixer el resultat dels seus exàmens el dia 18 de juny a partir de les 14.00 hores en convocatòria ordinària, i a partir del dia 14 de juliol en l’extraordinària.

A les 9.30 d’aquest dimarts 8 de juny, tal i com estava previst, es donava el tret d’eixida a la PAU, les proves d’accés a la universitat a la sala Cotonera d’Alzira, on 499 joves dels instituts i centres de Batxillerat de la Pobla Llarga, Carcaixent, Alzira, Algemesí i Albalat podran fer les proves amb totes les garanties de seguretat, accessibilitat i proximitat.

La majoria de joves ja tenen clar els estudis que cursaran l’any que ve i només esperen poder arribar a aconseguir la nota de tall necessària per a accedir a cursar la carrera triada.

Per als estudiants provinents de Batxillerat, la nota d’accés a la universitat serà la mitjana ponderada del 60% de la qualificació final de Batxillerat i del 40% de la nota de la fase obligatòria de la PAU.

Quant als alumnes de cicles formatius de grau superior, la nota serà la qualificació del cicle formatiu més la nota de la fase obligatòria de la PAU, amb la mitjana ponderada establida per normativa.

Deixa el teu comentari