500 nous metres de tanca de fusta delimiten el perímetre entre la pista de cross i el Xúquer en el poliesportiu de Tulell d’Alzira

El poliesportiu a l’aire lliure de Tulell continua el seu constant procés de millores. En esta ocasió s’ha procedit a la col·locació de 500 metres de tanques de fusta per tal de delimitar la pista de cross de la ribera del riu Xúquer. 

«Amb esta actuació donem per finalitzades les tasques de delimitació entre la pista de cross i el riu, cosa que augmenta la seguretat de totes i tots els usuaris, sobretot dels més menuts que també utilitzen este tipus d’instal·lació esportiva», ha declarat Fernando Pascual, regidor de l’àrea d’Esports.

La fusta de la tanca presenta les característiques pròpies per a estar en exteriors, a més per a l’ancoratge s’han utilitzat suports de pvc que previndran el podriment de la fusta.

Des de la Regidora d’Esports s’és molt sensible en la seguretat dels ciutadans que utilitzen les instal·lacions esportives municipals, ja que el nombre d’usuaris és molt elevat, 10.000 a la setmana.

Comenta la notícia