55 restaurants participen, des d’este dijous, en la nova edició de “Cuina Oberta”a València

El preu es manté a 24 euros al migdia i 32 euros en el sopar; amb un suplement de 15 euros en restaurants gurmet.

El regidor de Turisme, Emiliano García i el secretari autonòmic de Turisme Francesc Colomer han presentat hui la nova edició de “Cuina Oberta, València restaurant week”, que se celebrarà des d’este dijous  fins al pròxim 29 de novembre. Enguany participen més de 55 restaurants tant de la ciutat com de la província de València. El regidor ha remarcat que esta edició “s’està adaptant a les noves necessitats, i que gràcies a l’esforç dels propis hostalers se celebra amb els aforaments permesos, les mesures higienicosanitàries que la situació exigix, i totes les garanties.”

Des de hui es poden realitzar les reserves a través de la pàgina web www.valenciacuinaoberta.com. A més en la web apareix una descripció detallada dels restaurants que participen en esta iniciativa i dels menús que oferixen. El preu es manté a 24 euros al migdia i 32 euros en el sopar; amb un suplement de 15 euros en restaurants gurmet.

Colomer ha apuntat que Cuina Oberta “no és qualsevol esdeveniment, sinó que és un esdeveniment carregat de valors gastronòmics, que combina la qualitat i el talent amb la creativitat”, i ha recordat que es tracta de “un projecte consolidat, que gaudeix d’un gran reconeixement.”

La iniciativa pretén posar en contacte a la hostaleria amb els consumidors, tant valencians com turistes, així com oferir cuina de qualitat a un preu ajustat. Però en este moment de pandèmia, Cuina Oberta serà a més, segons el regidor, “un important instrument per a recolzar als nostres hostalers i el nostre xicotet comerç, d’una manera responsable, complint totes les normes i recomanacions”

En esta ocasió s’ha sol·licitat als restaurants que utilitzen productes de temporada, amb fruites com com la mandarina i la taronja o verdures com les bledes, els espinacs o el porro, “per a donar visibilitat a la gastronomia més sostenible i autòctona”, ha afirmat García.

Esta edició també comptarà amb el concurs al millor Menú “Modo VALÈNCIA ON”. En l’edició anterior va rebre el reconeixement del jurat Vicente Patiño, del Restaurant Saití, que va preparar l’ostra valenciana, suc d’ensalada i pimentó en salmorra; i la chirivía amb llima negra. Els usuaris de la targeta VALÈNCIA ON podran beneficiar-se de promocions exclusives, com una copa de cava que oferix un prestigiós celler valencià.

Deixa el teu comentari