70 xics i xiques participen en Alcossebre a la IV Trobada de Joves de l’Horta Nord

Setanta xiques i xics d’entre 12 i 19 anys participaren el darrer cap de setmana a la quarta Trobada de Joves de l’Horta Nord, celebrada al campament Jaume I d’Alcossebre i organitzada per l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), en col·laboració amb els ajuntaments de Godella, Burjassot, Museros, Tavernes Blanques i Alboraia.

Des de les entitats organitzadores fan una valoració «molt positiva» d’esta trobada, doncs «ha hagut una gran participació per part dels joves». En el cas de Godella., huit corresponsals que habitualment col·laboren amb la regidoria de Joventut participaren a la trobada.

Van ser dos dies en què els joves foren els propis protagonistes, proposant algunes de les activitats i els jocs que volien realitzar. Es van dur a terme diversos tallers formatius com el de youtubers, de maquillatge fluorescent o de rap amb els grups Machete en boca i Suquet de rap. També es va fer un gimcana i distintes dinàmiques de grup.
«Per als joves ha estat un cap de setmana molt divertit perquè han tingut l’oportunitat de conèixer i compartir experiències amb altres xics i xiques de la seua edat de pobles propers», afirmen des de la regidoria de Joventut de Godella, que estigué representada al campament per la seua tècnica Yolanda López. «Ja ens han comunicat que estan desitjant tornar d’acampada o realitzar una trobada semblant», afegeixen.

Deixa el teu comentari