A pesar del confinament, prop de 267.000 usuaris han fet ús del transport públic a Alzira

El servici de transport urbà a la ciutat d’Alzira ha continuat realitzant-se en 2020, seguint les mesures sanitàries establides pel Ministeri de Sanitat.

A causa de la situació derivada per la pandèmia, confinament inclòs, el nombre d’usuaris en el transport urbà s’ha vist reduït. No obstant això entre novembre de 2019 a novembre de 2020 el servici d’autobús municipal ha comptat amb un nombre considerable de viatgers, 266.802 persones.

Coincidint en el confinament els mesos d’abril i maig són els que enregistren les xifres més baixes, mentre que febrer de 2020 ha sigut el mes que té un major nombre d’usuaris del transport públic.

El que no ha part de créixer és l’expedició del carnet Bono Social, la qual cosa ha permés que un poc més de 164.000 viatges estiguen acollits a este tipus de modalitat a l’hora d’utilitzar l’autobús municipal. Una vegada més febrer de 2020 ostenta la major xifra de persones que han utilitzat el Bono Social.

«Estes xifres demostren que a pesar de la incidència a la baixa d’usuaris en els mesos de confinament per la pandèmia i de les mesures de seguretat, que sempre es complixen, i que poden dissuadir a l’hora de fer ús del servici, Alzira és una ciutat on el transport públic compta amb una elevada repercussió en la seua utilització, ja que prop de 45.000 habitants, quasi 267.000 usuaris han fet ús de l’autobús municipal», segons Fernando Pascual, regidor encarregat de l’àrea de Serveis Urbans.    

Deixa el teu comentari