ACEB Benifaió inicia la campaña “Historias del comercio local”

L’Associació de Comerciants i Empresaris de Benifaió ha posat en marxa la campanya “Històries del comerç local”, una iniciativa organitzada per Unió Gremial en col·laboració amb l’Ajuntament de Benifaió i que té com a objectiu que els propis veïns siguen els protagonistes, que expliquen aquelles històries que els han succeït durant les seues compres en el comerç local. Anècdotes, detalls que fan únics a aquest comerç de proximitat com quan entra per la porta un client i el venedor ja sap el que cerca, o com quan es guarda la compra en la mateixa botiga mentre el client farà una altra gestió.

Benifaió ja ha vist reflectida en el seu Plaza Mayor la primera fase d’aquesta campanya (fotos adjuntes) amb cartells que mostren a través d’eslògans aqueixa proximitat entre venedor i client, aqueixa unió de confiança. Així, es poden llegir frases com: “quan t’informen amb passió dels detalls de cada producte” o “quan encarregues el preparat per a la pella via whatsapp” són alguns dels missatges que es poden llegir en aquests cartells informatius.

El President de ACEB Miguel Marí destaca que aquesta campanya “pretén traslladar la relació entre client i venedor a través d’històries quotidianes, anècdotes que els propis clients ens podran traslladar per escrit en les diferents urnes situades en els comerços associats i així, de totes les històries participants, triarem la més original perquè es convertisca en el lema de la nostra campanya de nadal”.

A través d’aquesta campanya es pretendre “reforçar la idea que el comerç local forma part de les nostres vides” assenyala Marí.

Deixa el teu comentari