ACOMIADAMENT ALS/LES BECARIS/ES DEL PROGRAMA «LA DIPU ET BECA» A L’AJUNTAMENT D’ALZIRA 2015

IMG_4400 Ahir es va celebrar l’acte d’acomiadament per part de l’Ajuntament d’Alzira, en el saló d’actes municipal, als/a les 67 seleccionats/ades estudiants universitaris/àries o de Formació Professional, que han realitzat pràctiques formatives en els distints departaments municipals. Seguidament, s’ha  fet entrega del diploma acreditatiu

El programa de la «Dipu et beca» ha tingut una durada de 2 mesos (juliol i agost), durant 20 hores setmanals. Les pràctiques s’han realitzat seguint les instruccions de tutories: tècnics o tècniques dels distints departaments de l’administració municipal alzirenya.

IMG_4469

Per a Ivan Martinez, regidor d’Ocupació i Promoció Econòmica: «des de l’Ajuntament d’Alzira tractarem d’oferir, dins les possibilitats, els majors recursos a la formació i ocupació juvenil, com ara el Pla de Jóvens Qualificats que hem programat i que ocuparà 15 jóvens de la nostra ciutat. No obstant, des l’Ajuntament reivindiquem majors ajudes per a plans d’ocupació juvenils, perquè entenem que des de les administracions públiques cal posar tots els mitjans a l’abast i portar a terme  veritables polítiques d’ocupació adreçades a la joventut».

IMG_4328

Deixa el teu comentari