Al juny acabarà la urbanització de l’entorn del Xalet de la Jutera de Foios

L’Ajuntament d Foios segueix amb els treballs per a urbanitzar l’entorn del Xalet de la Jutera, un projecte d’integració urbana en el qual el departament d’urbanisme porta treballant des de fa anys i que convertirà un espai degradat en un espai d’oci per a les famílies, al costat de l’estació de metro, en una zona densament poblada.

El poble transformara un espai unit estretament a la història de Foios gràcies a les tasques de regeneració, que inclouen els 400 metres quadrats cedits per Ferrocarrils de la Generalitat, pertanyents a una antiga via de servei, i que ara se sumen a l’espai públic municipal.

L’Ajuntament de Foios ha volgut recuperar una zona cèntrica del municipi i integrar-la perquè els veïns puguen gaudir i organitzar activitats.

Ja el divendres 25 de juny es podrà gaudir de la música d’un quartet de bombardins en la zona recuperadaEl projecte compta amb un pressupost de 248.382 euros.

Des del consistori consideren que serà necessari trobar una solució de recuperació del Xalet de la Jutera, un dels edificis més emblemàtics del municipi, i que tant representa la història de Foios

Deixa el teu comentari