Alaquàs ha aconseguit per segon any consecutiu el màxim guardó de la iniciativa Viles en Flor amb la distinció de 4 Flors d’Honor

Alaquàs aconsegueix de nou 4 Flors d’Honor, el màxim guardó en aquesta iniciativa

Alaquàs ha aconseguit per segon any consecutiu el màxim guardó de la iniciativa Viles en Flor amb la distinció de 4 Flors d’Honor. L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura i el Regidor de Desenvolupament Sostenible, Sebastián Ruiz, van arreplegar el premi el passat 9 de desembre de mans del president l’Associació Professional de Flores, Plantes i Tecnologia Hortícola de la Comunitat Valenciana (ASFPLANT), José Vicente Almudéver i de la coordinadora de Viles en Flor, Rosa Muñoz.

El co·lectiu ha decidit premiar de nou Alaquàs per tal de reconéixer el treball realitzat en el municipi en el foment de la diversitat vegetal urbana i la creació i el manteniment dels espais verds. El distintiu premia també l’esforç que realitza l’Ajuntament, a través del seu equip tècnic municipal, per tal de posar en marxa iniciatives de formació i conscienciació sobre la necessitat de tindre cura dels espais verds en l’entorn urbà.

És la tercera vegada que Alaquàs és distingida per les seues iniciatives i programes mediambientals. L’any passat va aconseguir també el màxim guardó i l’any 2018 va obtindre la distinció de tres flors d’Honor.

Viles en Flor Comunitat Valenciana és un programa anual que reconeix en forma de guardons anomenats Flors d’Honor, la trajectòria i les accions dutes a terme pels municipis de la Comunitat Valenciana en la millora i potenciació dels espais verds urbans, la seua gestió sostenible, l’educació ambiental i la conscienciació ciutadana. El programa compleix enguany la seua tercera edició amb més de 30 municipis adherits.

Es tracta d’una iniciativa d’ASFPLANT que vol mostrar i posar en valor la riquesa anual i paisatgística del territori mitjançant el reconeixement públic de tots aquells projectes d’enjardinament, ornamentació floral, mobiliari urbà i espais lúdics que són un exemple a seguir. El seu objectiu final és contribuir a millorar la qualitat de vida de la ciutadania i millorar la imatge dels municipis.

Deixa el teu comentari