Alaquàs ha realitzat en els últims dies treballs de conservació i restauració en el paviment del Castell d’Alaquàs

L’objectiu d’aquesta actuació que compta amb un pressupost de 8.209 euros és posar en valor el paviment del monument històric

Alaquàs ha realitzat en els últims dies treballs de conservació i restauració en el paviment del Castell d’Alaquàs, concretament en la Sala la Nova del monument històric. L’actuació ha comptat amb un pressupost de 8,209 euros i està subvencionada al 50% per Turisme Comunitat Valenciana a través de les ajudes destinades a la millora i la competitivitat dels recursos i destins turístics de la Comunitat Valenciana.

L’objectiu d’aquesta intervenció és posar en valor el paviment del Castell d’Alaquàs, principalment en les zones més transitables que formen part del recorregut habitual del discurs museogràfic. Per aquest motiu, s’han seguit diferents criteris d’intervenció per tal de respectar el legat arqueològic garantint la compatibilitat amb el material original i la conservació in situ de les restes. S’ha tingut en compte també l’esdevenir històric de la peça per tal de conservar antigues intervencions.

Aquesta intervenció forma part del projecte “Castell d’Alaquàs: Adequació i millora per a la seua visita turística” presentat per l’Ajuntament d’Alaquàs per tal de continuar intervenint en el monument i contribuir de la manera més respectuosa amb la seua conservació i restauració.

Deixa el teu comentari