Alaquàs inicia les obres de millora de l’accessibilitat i la mobilitat en el Passatge 25 d’Abril

Les obres compten amb un pressupost de 20.979 euros d’inversió íntegrament municipal i està previst que finalitzen durant el mes de juliol

L’Ajuntament d’Alaquàs ha iniciat aquesta setmana les obres de millora de l’accessibilitat en la zona per a vianants del Passatge 25 d’Abril. Aquesta actuació municipal compta amb un pressupost de 20.979 euros i està previst que finalitzen durant el mes de juliol. L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura i el Regidor d’Urbanisme i Mobilitat, Jaime Marqués, van visitar ahir les obres per conèixer el seu estat.

Es tracta d’un compromís assumit amb les veïnes i els veïns d’aquesta zona del municipi que té per objectiu millorar l’accessibilitat i fer d’aquesta zona un lloc més segur des del punt de vista de la mobilitat. Per això, l’actuació contempla la renovació de tot el paviment.

L’Ajuntament d’Alaquàs ha iniciat les obres una vegada han sigut eliminades les restriccions a aquests tipus d’actuacions arran de la crisi generada per la COVID-19, mantenint en tot moment la normativa de seguretat exigida i minimitzant les molèsties que es puguen ocasionar a les veïnes i els veïns.

Deixa el teu comentari