Alaquàs repartirà mascaretes en parades d’autobús per als veïns i veïnes que es desplacen a treballar en transport públic

La dotació que arriba de la mà de Delegació de Govern precedeix noves accions de subministrament que en breu posarà en marxa l’Ajuntament d’Alaquàs

Demà dimarts 14 i dimecres 15 d’abril la Policia Local d’Alaquàs i els equips formats per personal municipal de l’Ajuntament repartiran fins a 6.000 mascaretes en les parades finals d’autobús del municipi. La dotació està destinada, exclusivament, a les persones treballadores que es desplacen en autobús.

Es tracta d’una acció coordinada entre l’Ajuntament d’Alaquàs i la Delegació de Govern  que té per objectiu facilitar el compliment de les mesures de prevenció de contagis, en especial en els  desplaçaments en transport públic. L’horari de repartiment serà entre les 7:45h i les 12:30h i per la vesprada entre les 14:15h i les 19:00h.

L’Ajuntament d’#Alaquàs porta diverses setmanes treballant amb les autoritats sanitàries i amb la Mancomunitat de l’Horta Sud per a proveir-se de mascaretes que poder repartir entre la ciutadania. En breu i quant estiga garantit el subministrament per a tota la població ho anunciarem.

Fins al moment la nostra prioritat ha sigut garantir el benestar de la nostra població, amb especial atenció als col·lectius més vulnerables. També ens hem ocupat de subministrar mascaretes i equips individuals de protecció al personal municipal que manté la seua activitat: Policia Local, serveis socials, personal de neteja… i també a les persones treballadores de les residències del nostre municipi.

Comenta la notícia